+51 84 251145 info@southamericaplanet.com
 • Guestbook – Gastenboek

  Cusco with Incatrail 2 days and tours around 11 persons 2-08-2021

  Hello Dirk! I wanted to say thank you for helping put together the amazing time my group and myself had in Peru thanks to your amazing team! I have been to Peru before but the people you work with are truly outstanding and provided the best hospitality. It made all the difference. I hope to work with you again on another opportunity of taking people around the country. All the best until then!
  Andi


  Zuid Peru Familie reis Peru   Aug  2019 Met Incatrail

  Beste Southamericaplanet .We zijn enorm tevreden van onze mooie reis, het was een topper! we hebben zoveel mooie dingen gezien.

  Dank voor de goede organisatie. Ik maak veel reclame voor jullie in onze vriendenkring 🙂
  Hartelijke groet en misschien tot een volgende keer.
  Familie Laga- IZEGEM

  Totaal Zuid Familie reis Peru  Juli – Aug  2019

  Hey Dirk,

  Wij hebben enorm genoten van de reis. Peru is een fantastisch mooi en divers land. Jullie organisatie is ook echt top! Wij werden steeds stipt opgehaald en ook de inhoud van de tour, de hotels, de gidsen etc.. waren top. We willen ook nog een extra pluim geven aan onze gids in de jungle, nl. Rafael. Wat een topkerel. Je merkt aan alles dat hij in de jungle geboren is. Wij hebben dankzij hem onvoorstelbaar vele exoten gezien.

  Vier soorten apen, tarantula’s, uilen, zeer bijzondere vogels, piranas, alen, capibara’s etc…… Bovendien heeft hij ons ook enorm veel bijgeleerd over de fauna en de flora J

  Wij hebben ondertussen jullie organisatie al aan vele mensen aangeraden, jullie gaan hier zeker nog klanten uit halen. Misschien zien we mekaar op het vakantiesalon in januari? Dan kunnen we nog wat kletsen over het wondermooie Peru!

  Alvast bedankt voor de fantastische service, wij zijn zeer dankbaar en blij dat we dit met ons gezin hebben mogen meemaken J

  Liefs,

  Gina en Familie


  Totaal Zuid Familie reis Peru  Juli  2019

  Onze reis door Peru is zeer goed verlopen, het was een heel avontuur en we hebben er echt van genoten.

  Peru is een heel gevarieerd land, mooie steden (Arequipa was onze topper), verschillende landschappen en een vriendelijke, kleurrijke bevolking.

  Het programma dat jullie voorgesteld hadden, was zeer gevarieerd, we hebben van alle activiteiten/uitstappen genoten. Ook de hotels zijn ons eigenlijk allemaal bevallen.

  Ook de service was zeer goed, goede organisatie, chauffeurs steeds op tijd, goede gidsen (pluim voor Omar in de Colca Canyon 2-daagse, toffe gast, leuke wandeling gemaakt!).

  De extra uitstap die we de laatste dag maakten vanuit Cusco (naar de Rainbow mountains en de Red Valley) was ook zeer mooi, zeker de weg er naartoe doorheen de bergen waar je de plaatselijke bevolking ziet met hun lama’s of alpaca’s. 

  Maar om af te sluiten, we hebben een prachtige reis gehad, zeer goede organisatie… we zullen er nog lang van genieten.

  Nog veel succes met South America planet,  ik maak alleszins reclame bij geïnteresseerden!

  Met vriendelijke groeten

  Joke, Hendrik, Janne en Jonas


  Totaal Zuid en Bolivia Peru  Aug   2019

  We zijn nu een 1 week terug in Belgie en ik wens je te bedanken voor de puike organisatie van onze reis : alle afspraken zijn zeer goed nagekomen De gidsen en drivers waren allen zeer professioneel en aangenaam in de omgang. De meeste hotels waren zeer goed zowel qua locatie als uitstraling; Een tip voor andere reizigers : de meeste hotels hebben geen verwarming en daar kan men best rekening met houden. Maar in het algemeen waren we zeer tevreden en we zullen U graag aanbevelen bij vrienden en familie.Vriendelijke groet

  Geert en Inge


  Totaal Zuid Peru  Juli  2019
  we zijn ondertussen weer een paar dagen thuis en kunnen nagenieten en terugblikken op een heel mooie reis door Peru: wat een pracht van een land!We zijn je heel dankbaar voor de prima organisatie: steeds stonden de ‘drivers’ ons op te wachten , we konden genieten van heel goede excursies en de hotels voldeden heel goed aan de verwachtingen. Dit is enkel mogelijk dankzij de grondige voorbereiding van jou en je team! Als we in de toekomst nog eens kiezen voor Zuid-Amerika opteren we zeker weer voor Southamericaplanet! Daar zijn we van overtuigd!
  We hebben wel ondervonden dat we het reisprogramma iets minder zwaar moeten maken: geen nachtbussen  
  Nog eens van harte bedankt en hopelijk tot een volgende reis.
  vriendelijke groet
  Noël en Eliane

  Totaal Bolivia  Aug  2019
  We zijn ondertussen terug thuis en al wat bekomen van alle prachtige indrukken van Bolivia!
  We sturen je graag deze mail om je te bedanken voor het mee bekijken van onze planning, het plannen van de reis en alle praktische opvolgingen ter plaatse.
  Warry was een grote hulp, hopelijk hebben we hem niet té veel lastig gevallen.
   
  We nemen hierbij ook meteen even de vrijheid om wat feedback te geven op de reis.
  • In het algemeen kunnen we zeggen dat alle pick-ups aan de luchthavens en busstations echt perfect geregeld waren. Steeds iemand duidelijk aanwezig, en mooi op tijd. 
  • De hotels waren ook steeds zeer goede keuzes. Zeker Casa Verde was prachtig. .
  • De lokale gidsen, chauffeurs en organisaties:
   • Samaipata: gids was Santiago. Topkerel!
   • Sucre, Incatrail: Gids Henry, ook heel fijne, duidelijke gids.
   • Potosi: lokale agente: Nancy. Zéér punctueel, alles heel goed geregeld.
   • Potosi: mijnbezoek. De naam van de lokale gids ontsnapt me, maar het was een goeie uitstap. Geeft goed idee van wat de mijnen inhouden, zonder te diep of te gevaarlijk te gaan.
   • Tupiza: jeeptour: heel goed geregeld. Medewerkster bij aankomst in Uyuni heel hulpvaardig, heeft ons nog zeer goed geholpen met het vinden van de bustickets.
   • La Paz, trekking: gids was José en kok Felix: super goed team, hebben ons heel veilig door de bergen geloodst. Ook heel goed materiaal (tent, slaapzakken, matjes,…)
   • La Paz, Deathroad: Gids was Victor. Heel goede gids en materiaal. Straalde rust en veiligheid uit.
   • La Paz, de man die ons telkens oppikte en naar de luchthaven heeft gedaan verdiend ook een extra positieve vermelding, want altijd mooi stipt op tijd en sympathiek.
  Dus in samenvatting: we zijn bijzonder tevreden hoe alles geregeld was. 
  Bedankt voor de mooie reis, en we zullen zeker reclame voor je maken als het uitkomt.

  Met vriendelijke groeten,

  Tom en Katrien.


  Bouwstenen  Zuid Peru  Aug  2019

  Terug in hotel in Lima. Alles is vlot verlopen. Bedankt voor je hulp!!Vele kennissen zien de mooie foto’s op Facebook en willen nu naar Peru. Ik zal je naam vast doorgeven.

  Hilde En Familie *5


  Individueel  Zuid Peru  Aug  2019

  Hoi, we zijn ondertussen een paar dagen thuis, beetje aan het bekomen van ons avontuur in Peru. We hebben ongelooflijke ervaringen opgedaan in Peru, heel veel kunnen doen en bezichtigen, met ook de nodige inspanningen/trektochten. Kortom een fantastische reis die top georganiseerd was. Chapeau voor Southamericaplanet. Is er ergens een plaats om jullie een review te geven?  Grts Gert


  Individueel  Zuid Peru En Bolivia  Juli – Aug  2019

  We zijn nu een 1 week terug in Belgie en ik wens je te bedanken voor de puike organisatie van onze reis : alle afspraken zijn zeer goed nagekomen en de enkele hickups – eigen aan elke reis – werden snel en efficiënt opgelost. De gidsen en drivers waren allen zeer professioneel en aangenaam in de omgang. De meeste hotels waren zeer goed zowel qua locatie als uitstraling; In het algemeen waren we zeer tevreden en we zullen U graag aanbevelen bij vrienden en familie.

  Vriendelijke groet

  Geert en Inge


  Individueel  Zuid Peru met 2 d incatrail  Juni 2019
  Beste Southamericaplanet,
  Namens Frieda en uiteraard mezelf wil ik je allereerst bedanken voor de service.   Wij hebben in ons leven al redelijk wat reizen gedaan in de wereld en het is duidelijk dat de ervaring die we me jou en je team hadden helemaal bovenaan het rijtje staan.
  Het heeft waarschijnlijk ook te maken met de hartelijkheid en gastvrijheid van de Peruvianen, maar ik besef dat jou organisatie daar ook heel erg toe heeft bijgedragen.   
  Wat ik helemaal niet had verwacht in Zuid-Amerika is ook de precisie en de opvolging van de planning.   Het WhatsApp contact met Warry, dat we echt enkel nodig hadden voor bevestigingen.   Soms werden we zelfs de dag vooraf gebeld met bevestiging van ophaaltijden zoals in Puno.
  Bij alle afspraken waren de personen steeds op tijd en bij het ophalen duidelijk zichtbaar met een bordje zoals bij de luchthaven/trein. Dat is altijd een hele opluchting als je niet moet zoeken of wachten.
  De tours waren perfect georganiseerd, altijd met prima gidsen, waarbij de service vooraan staat en niet het commerciële aspect zoals in sommige landen.
  Op het gebied van gidsen waren de twee dagen Colca Canyon met gids Mauricio de beste ervaring (het was ook erg leuk met 4 omdat er nog een aangenaam Italiaans koppel bij was).
  Daarna volgde de private gids Anna-Maria op de inca-trail.  We hadden met haar een toffe tijd en ze gaf ook altijd de juiste info, het was vooral tof omdat we met zijn twee waren en zij erg rustig en bescheiden is.
  Nergens was er een slechte ervaring, overal was het boeiend.  Ook in Puno op het Titicace meer.
  Dan was er natuurlijk de dreigende staking, waarvan niemand wist wat het ging worden.  Ik heb enorm geapprecieerd hoe snel jullie met een alternatieve oplossing kwamen, die al bij al zeker niet nadelig was.  We moesten wel 7km extra stappen, maar dat hadden we er graag voor over.
  Er was zelfs een voordeel dat we wat kledij op de kamer in Aguas Calientes konden achterlaten.   Al bij al, daar komt de echte meerwaarde naar boven van een goede reisorganisator.
  Daarnaast was er nog de geweldige ervaring op de trein van Puno naar Cusco, dat was echt top en de geweldige hotels die we hadden vol met vriendelijk personeel.
  Wij maken graag reclame voor jou, trouwens dat had ik al gedaan, Nele gaat ook al met jullie in augustus.
   
  Rudy & Frieda
  Individueel  Zuid Peru  Juni 2019
  We hebben een fantastische trip gehad en alles was super georganiseerd! 
  We zullen een zeer lovende recensie achterlaten! 
  Joke en ik waren blij verrast dat we overal keurig werden opgehaald met een naambordje en op tijd, we hebben beide eerder door Zuid Amerika gereisd maar dat is nog nooit zo soepel verlopen. Jullie hebben bijgedragen aan een prachtige ervaring!
  Nogmaals fantastisch!

  Joke & Ayhan


  Individueel Noord Argentinie + Bolivia  Juni 2019

  South America Planet stippelde een reis uit naar onze wensen in Noord-West Argentinië (rond Salta) en Bolivië. Dit bleek een voltreffer. Dit gedeelte van Argentinië verraste ons aangenaam. En Bolivië was prachtig. De voorgestelde hotels waren allen van zeer goede kwaliteit. De voorziene tijdsschema’s van pick-up voor transfers of uitstappen werden steeds gerespecteerd (meestal was de chauffeur en/of gids zelfs wat vroeger aanwezig). Regelmatig kregen wij een what’s app bericht van South America Planet om te vragen of alles nog o.k. was. We werden dus goed opgevolgd, zeker toen we omwille van de weersomstandigheden onderweg te laat op de luchthaven kwamen voor een binnenlandse vlucht. Ondanks dat we die vluchten zelf hadden geboekt, werd dit vanuit S.A.P. toch mooi mee opgevolgd en liep ons reisschema niet in het honderd. Zeer tevreden, maar dat wisten we in feite op voorhand: wij hadden ook met S.A.P. reeds eerder Peru bezocht en ook Chili en Argentinië (Patagonië). Een aanrader. Dirk en zijn team zijn top ! Niet twijfelen.

  Robert G


  Individueel Zuid Peru  Juni 2019

  Zeer zeker genoten!
  Wat een ongelofelijk mooi land en een prachtige trip.
  Alles zat heel goed in elkaar, 
  Reistempo was goed en reisrichting voelde goed door acclimatisatie naar de hoogte toe.
  Knap werk voor je team! 
  Dikke dank je wel.
   
  Evelyne

  Individueel Zuid Peru met incatrail   Maart 2019

  Zopas terug van een spetterende reis door Zuid-Peru. Op het vakantiesalon maakten we kennis met Dirk die als vlaming naar Peru uitweek. Met zijn organisatie geeft hij een waaier van mogelijkheden om door de Zuid-Amerikaanse landen te reizen. Zijn individuele rondreis door Zuid-Peru heeft hij met grote soepelheid aangepast aan onze wensen. Uiteindelijk boekten we een individuele groepsreis met 11 vrienden, een droomreis. Qua organisatie perfect georganiseerd. Stipt vervoer, perfecte transfers en fantastische gidsen. Het onthaal in de heerlijke hotels was perfect. Grote behulpzaamheid voor het boeken van internationale en binnenlandse vluchten. Steeds standby om bij het minste probleem in te grijpen. Ook de individuele opties: rafting, moutainbik-afdaling en rainbowmountains liepen perfect. Met één woord: zorgeloos reizen en genieten. Proficiat aan het SAP-team.

  Jo en de 11 vrienden


  Individueel Zuid Peru  Juni 2018
  Ondertussen ben ik terug in België. Ik wil je in naam van de ganse UN groep bedanken voor de perfecte uitwerking en begeleiding van de trip naar Cusco en de MP. Alles was ‘muj bien’ georganiseerd. En dat het net op mijn verjaardag was, maakt het nog specialer. MP is inderdaad ongelooflijk.
  Ik heb uw gegevens ook doorgegeven aan Ambabel. Hij zal u wel nog eens contacteren om het een of ‘t ander te organiseren.
  Hartelijk bedankt.
  Guido

  Individueel Zuid Peru  Juni 2018
  We zijn behouden thuis gekomen.
  Het was fantastisch en hebben er ontzettend van genoten. We hadden nog nooit een dergelijke formule geprobeerd, laat staat buiten Europa op vakantie geweest.
  Alles is verlopen zoals gepland. Kyara heeft onze evaluatie.
  We hadden ook af en toe contact met Warry, we noemden hem don’t Warry.
  Groetjes
  Ben & Ingrid


  Individual Family tour Peru  March 2018

  “We had a fantastic time in Peru.  The organization was impeccable, in every city we received a personal welcome and detailed instructions on our itinerary.  South America Planet provided fast and accurate support through WhatsApp and phone.  The guides we got were passionate, flexible, and personal. We could not have wished for more.
  We highly recommend Peru as a South American destination, and South America Planet as a travel agency!  The WAUTERS family (traveling with children aged 11, 14, 16)”

  Groepsreis zuid  peru – + Bolivia  October 2017

  Wij hebben van 20 oktober tot 12 november 2017 een prachtige reis beleefd door Peru en Bolivië. Alles is verlopen zoals gepland zodat wij ontzettend veel gezien en beleefd hebben. Wij werden ook uitstekend begeleid door onze Nederlandstalige gids Martijn die als het ware dag en nacht klaar stond. De hotels waren van goede tot uitstekende kwaliteit. Positief was ook dat we keuzes konden maken voor de uitstappen. Zo kon ik de vierdaagse klassieke Inca Trail lopen terwijl mijn echtgenote met bus en trein via de Heilige Vallei  en Aguas Calientes naar Machu Picchu kon reizen. Zo ook heb ik, terwijl zij La Paz en omgeving kon bezoeken, de Chacaltaya met zijn 5300 meter besneeuwde top kunnen bewandelen. De Inca Trail zelf was zwaar maar ook betoverend mooi. Ook die werd door South America georganiseerd. in de groep van ons had ik mijn eigen tent. De maaltijden die onze begeleiders klaar maakten waren echt uitstekend en overvloedig. Kortom, we houden uitstekende herinneringen over aan onze reis, die bovendien qua prijs-kwaliteit verhouding gunstig uitviel. Met oprechte dank aan Dirk, Martijn en het team.
  Ingeborg en Frans

  Groepsreis Noord – zuid  peru  October 2017
  Wij maakten met 10 vrienden een prachtige rondreis door Peru. Alles was heel erg goed geregeld: de opbouw van de reis, het vervoer, de hotels en de fantastische begeleiding van Dirk, die ervoor zorgde dat wij echt alles te zien kregen. South America Planet liet ons een fantastische en onvergetelijke reis maken en ik kan dit  bureau bij iedereen aanbevelen.
  Met vriendelijke groet,
  Bondien Fabius

  Wij hebben een geweldige 3 weekse Peru reis gemaakt met South America Planet. Onder de bezielende en zorgzame leiding van Belgische Dirk was het meer dan goed toeven voor ons Nederlanders. Alles klopt van natuur tot cultuur met een oog voor sociaal- economische Peruaanse zaken waardoor de reis net wat meer is dan louter toeristisch. Ook de prijs- kwaliteit verhouding is goed. Intieme, authentieke en goede hotels. Peru is ook een culinair hoogtepunt niet in het minst doordat Dirk de goede tentjes aanbeveelt.
  Hetti en Stan

  Peru is zo compleet vooral combinatie tussen Noord en Zuid, kust ,woestijn, gebergte, cultuur, natuur, gastronomie.
  Niet één hoogtepunt, maar verschillende maken de totale ervaring zo bijzonder.
  Ook de manier van de verplaatsingen was top, keuze van hotels en eetgelegenheden. Je bent er meester in.
  Inzet van jaren ervaring en dat is te merken.
  Hildegard & Eric

  “Wij hadden vooraf hoge verwachtingen van deze Perureis en die zijn volledig ingelost. Een complete reis op alle vlakken: cultuur, natuur, culinair, inspanning, ontspanning, alles in perfect evenwicht. Peru is een prachtig, veelzijdig land. Bekwame gidsen hebben ons een grondig inzicht gegeven in de cultuur van de Inca’s en hun voorgangers, met als absoluut hoogtepunt het museum met het graf van de heer van Sipan. Wij kijken uit naar een volgende reis met Southamericaplanet!”
  Hartelijke groetjes van Hilde en Paul en hasta la vista

  Guy & Lut  individuele reis peru October 2017

  Hallo,
  Het was een fantastische reis….alles is verlopen zoals we gehoopt hadden….alle afspraken zijn  op tijd nagekomen
  je weet dat ik liever in een kleine groep met begeleiding had rond getoerd …..en dat ik me vooraf problemen begon te maken in dat individuele karakter van de reis….maar die bekommernissen waren, achteraf gezien, echt niet nodig…jullie organisatie verloopt op wieltjes…de whatsapp contacten werden à la minute beantwoord….
  bedankt voor deze onvergetelijke ervaring….
  bedankt ook voor het opvolgen van de problemen die we hadden met onze retourvluchten, waar jullie in se niets met te maken hadden
   
  Bedankt en wie weet tot nog eens
  guy en lut

  Anne *10 prive reis peru bolivia sept 2017

  Beste Southamericaplanet

  Eerst en vooral wil ik je bedanken voor de geweldige reis die we met ons 10 en mochten meemaken.
  Dit was echt TOP ! en uiteraard genieten ….
  Alles was perfect georganiseerd : overal stond ( zoals we hoopten …) de gids klaar om ons op te vangen.
  We hebben zeer goede hotelletjes gehad ( toppers in Arequipa en Aguas Callientes )
  Onze gidsen waren zeer goed , vooral Anna-Sophia ( in Lima)  , Harley ( Colca ) en John ( Heilige Vallei)
  Ons avontuur in de Rainbow mountains ken je.
  De groep die naar Bolivia en Chili ging is ongelooflijk enthousiast terug gekomen .
   
  Als besluit wil ik je bedanken voor de geweldige reis die we mochten beleven.
  We kunnen South America Planet zeker aan onze vrienden aanraden !!!
  Groetjes,
  Anne

  Griet*2
  28 dagen Zuid en Bolivia Peru juli – aug 2017
  Dag Southamericaplanet

  We zijn heel tevreden over de organisatie van de reis, wat jij/uw diensten voor ons gedaan hebben!
  De mensen voor de transfers, chauffeurs waren stipt.
  De chauffeurs die ook als gids dienst deden waren duidelijk en vertelden heel interessante dingen.De gekozen overnachtingen waren steeds in orde

  Voor ons was het de eerste keer dat we zo’n reis deden, niet in groep.
  We wisten vooraf dat het feit dat we de taal niet machtig waren een nadeel was. We waren gestart maar wegens te druk op school, gezondheidsproblemen van mijn vader hadden we de lessen gestaakt.
  Zuid-Amerika heeft nog meer mooie troeven. We willen vanaf september toch weer Spaanse lessen volgen voor een volgende reis.
  We zagen veel mooie dingen, deden vele ervaringen op.
  Onze top 3: – Incatrail (zelfs met de 2d regen)
  –  Titicacameer : Uroseilanden lieten diepe indruk na, de overnachting op Amantani was een hele ervaring…
  – Uyuni: 3d jeeptocht: de 2de dag was een aaneenschakeling van wauw-effecten. (met een knipoog naar zichten uit Ijsland)
  Het is nog te vroeg om nu te beslissen hoe we de volgende zomervakantie zullen reizen.
  Zeker is dat we uw organisatie zullen aanprijzen aan vrienden en kennissen die ook Zuid-Amerika willen verkennen.
  Bedankt voor alles!
  Vriendelijke groeten
  Bedankt voor alles en dank ook aan uw medewerkers en vooral Norca voor haar hulp!!
  Nog veel succes met uw organisatie!


  Fatan Familie met kinderen *4
  17 dagen Zuid Peru juli 2017
  Hi Dirk, we zitten nu in de vlieger naar Puerto Maldonado. Bedankt voor de goede zorgen, alles is vlekkeloos verlopen. Het was een fantastische reis !

  Steven En Liesbeth / Huwelijksreis
  South Peru + Bolivia  May 2017
  Eerst en vooral, we hebben er heel erg van genoten ! Het was vermoeiend, maar we hebben veel gezien in een relatief korte periode en dat was wat we wilden.
   
  Het hotel in Lima en de stadsgids waren prima.
  Het hotel in Paracas was schitterend ! We hebben er zelfs een upgrade gekregen. Jammer dat we daar niet meer dan één nacht konden blijven… het eten in het restaurant was ook heel lekker.
  De uitstap naar de Ballestaseilanden en daarna het bezoek aan het reservaat vonden we ook echt prachtig en zeer goed georganiseerd.
  Daarna zijn we doorgereden naar Pisco, hebben we met de zandbuggy’s in de duinen rondgereden en zijn we ‘s avonds in Nazca aangekomen.
  Het vliegen over de Nazcalijnen was ook een unieke beleving. Daarop volgde de nachtbus met Cruz del Sur naar Arequipa, dat ging ook allemaal prima en was zeer luxueus. Op het verblijf in Arequipa viel niets op te merken. We hebben o.m. zeer lekker gegeten bij Chicha.
  Na Arequipa deden we de Colca Canyon trekking. Een mooie tweedaagse,Het was aanvankelijk zonnig en warm weer, tijdens de namiddag van de eerste dag begon het echter hevig te regenen, en zo is het gebleven tot het einde van de tweede trekkingsdag. De transfer van Chivay naar Puno was prima. Het hotel in Puno eveneens.
  De ochtend nadien namen we de bus naar La Paz en vervolgens de nachtbus naar Uyuni. Veel dank aan de mevrouw van Titica-Bolivia (zo denk ik toch dat de busmaatschappij heette). We wisten niet dat het in Bolivia een uur later is dan in Peru ,en we dachten om 19u10 terug in het Busstation van La Paz te arriveren, ruim op tijd… ware het niet dat het eigenlijk 20u10 was en de bus om 20u00 zou vertrekken.
  De rit met de nachtbus zelf viel wel mee, maar was minder aangenaam dan de nachtbus naar Arequipa. O.m. door de koude temperatuur in de bus, maar ook omdat de bus nog zeer regelmatig stops maakte om passagiers te laten op- of afstappen.
  De tour naar Salar de Uyuni is ons wel heel goed meegevallen en het was een ongelooflijke ervaring ! Omwille van weersomstandigheden (hevige sneeuwval enkele dagen voordien) hebben we de Geyser niet kunnen zien, maar dat was geen probleem de gids was zeer flexibel en bood ons de mogelijkheid om andere dingen te zien.
  Hotel Jardines de Uyuni was ook een pareltje ! de luxe van een warme douche was heel erg nodig na een nachtbus en drie dagen in het koude Salargebied ! Het restaurant van het hotel serveerde ook heerlijk eten.
  Vervolgens hebben we een vlucht genomen naar La Paz (ging vlot) en vervolgens van La Paz naar Cuzco (die vlucht had enkele uren vertraging). We zijn in Cuzco ergens in de namidag (15u00 – 15u30) aangekomen en naar het hotel Costa del Sol gebracht. Dit was echt het mooiste hotel van de hele reis ! De eerste nacht hebben we zelfs een upgrade gekregen wegens overbooking in het hotel. het bubbelbad was zeer welgekomen ! Ook fijn dat het ontbijtbuffet reeds vanaf 4u30 geopend was, aangezien we daags nadien reeds om 5u30 opgehaald werden voor de start van de incatrail.
  De Incatrail is heel goed verlopen. de begeleiding was super. We waren met een klein groepje van 6 personen en twee gidsen , wat we ideaal vonden. Ik kan helemaal niets verkeerd zeggen over de organisatie, alles was meer dan in orde ! Speciale vermelding voor het eten ! We hebben super goed gegeten gedurende die 4 dagen, telkens meer dan genoeg en zeer lekker.  We hebben veel geluk gehad met het weer, het regende op geen enkel ogenblik.
  De laatste dagen in Cuzco waren ook super. Lekker eten, zonnig en warm.
  Kortom, het is een hele mooie reis geweest en we zijn zeer tevreden van jullie organisatie.
  Als we nog eens terugkeren naar Z-Amerika en die kans is zeer groot, kom ik nog eens kijken naar jullie website !
  Met vriendelijke groeten,
  Liesbeth  & Steven

  Cindy & Austin
  South Peru April 2017
  Hi Dirk – many thanks from Agustin and I for organising  our holiday in Peru.
  We had a wonderful time and you have a great team working with you.
  Now we are back in Spain.
  Best wishes Cindy & Agustin.

  14 Personen groepsreis September 2016
  22 dagen Peru + Bolivia

  Merel & Marcel
  Incatrail august 2016
  Beste Southamericaplanet,
  Wij zijn inmiddels terug in Nederland. Ik wil je nog even bedanken voor ons duidelijke contact over de incatrail. Mijn complimenten aan onze gids, Walter. Erg leuke man, met veel kennis. Wij hebben genoten!
  Met vriendelijke groet,Merel

  Geert – Carine – Jan en Els
  Individueel Zuid Peru Juli 216
  Sorry voor mijn laat antwoord. Spijtig genoeg zitten we alweer in de dagelijkse “sleur” van opstaan, werken, slapen, geen tijd ….
  We hebben zeker genoten van onze reis en blikken met een zeer goed gevoel terug.
  Voor ons was deze reis  “anders” dan wat we gewoon zijn. Normaal doen we langere trekkings en beklimmingen. Dit keer was onze reis meer gericht op cultuur. We hebben in ons ganse leven nog nooit zoveel kerken en musea bezocht als in deze reis . Maar we vonden het fijn
  De organisatie was prima ! Alles is vlekkeloos verlopen.
  Toen we in de luchthaven zaten te wachten op onze terugvlucht zeiden we : ” ’t is duidelijk dat die vlucht niet geboekt werd door Dirk. Zie ons hier zitten wachten. We hebben in die 3 weken nooit op iemand of iets moeten wachten wanneer Dirk het geregeld had”
  Keep on the good work en wie weet zien we elkaar nog eens terug.
  De trekking rond de Alpamayo en Argentinië staan in ieder geval ook nog op ons “to do-lijstje”
  Groeten
  Geert – Carine – Jan en Els


  Sophie
  Individueel zuid Peru Aug 2016
  Dank u voor de goede organisatie van onze reis nr Peru. Het was wel vrij vermoeiend  door de hoogte en de verre verplaatsingen, maar we hebben er erg van genoten.
  Mijn wijzigingen aan het programma waren ideaal voor ons . Iets langer in Arequipa en vooral die 2 de nacht in Chivay was een goede beslissing. K zou niet graag direct na de condors in de bus nr Puno gestapt zijn en terug nr Arequipa vond ik geen optie , achteraf gezien.  De Lodge Killawasi, was erg cosy en goed verzorgd. We hebben s morgens nog een wandeling kunnen doen voor de bustocht, waar we dan ook konden van genieten. Een aanrader dus om de mensen niet te snel daar uit de streek weg te loodsen .
  De dagwandeling nr Machu Pichu was ook erg aangenaam . Ik heb het meeste daarvan genoten . S anderendaags was de pret er wat af met al dat volk ( 900man vóór ons om 5u30 s morgens… )
  Alle hotels waren zoals we ze graag hebben.
  Alle gidsen waren fijne mensen met een goed Engels accent. Heel belangrijk !!
  Nogmaals dank ! Groeten Sophie


  Tineke en Tom
  individueel Peru + Bolivia juli – Aug 2016
  We zijn inderdaad terug aan het werk maar denken nog dagelijks aan de fantastische reis die we konden maken.
  We hebben er met z’n allen enorm van genoten.
  Hartelijk dank voor de goede organisatie. Alles was perfect geregeld. We kunnen Southamerica planet alleen maar aanraden en dat zullen we dan ook doen!
  Succes nog met alles en hopelijk tot nog eens.
  Groetjes/ Tineke en Tom


  FRANK 
  individueel Peru + Bolivia 24 d  June 2016
  We hebben een prachtige reis gehad en waren positief verrast door de stiptheid en heel correcte opvolging, zowel achter de schermen als rechtstreeks met mij.
  Bijna alle gidsen waren zeer goed Engelstalig en zeer professioneel.


  Guido- en Netty Haelterman – de Cocq
  Individual Peru + Bolivia,  MAy 2016
  Allereerst een dikke pluim voor de vlekkeloze organisatie voor jou, Jessica en zeker voor Norca die ons het meest heeft opgevolgd!
  Via Whatsapp altijd bericht over komende pick-up, checken of we wel in de taxi zitten, geprinte boardingdocumenten die gebracht worden in Sucre, onmiddelijke reactie op een bericht als vb een kamer niet ok was, kortom formidabel. We zijn onze reis-engel dag gaan zeggen in Cusco.
  We hebben prima gegeten dankzij de vele restaurantjes die je opgeschreven had in de dagkrantjes die je ons op de eerste dag gaf. ( bijkomende tip voor La Paz : restaurant La Comedia, op 10 min stappen van hotel Rey Palace)
  De verplaatsingen waren allemaal mooi op schema, super efficiënt en dat in Zuid-Amerika:-) Een luxe manier om zo individueel te reizen!
  Een beetje Spaans kennen is wel een must!

  Ravi& Hansanee from United Kingdom
  Machu picchu trail + lake titicaca, Sept 2015
  We had a lovely time in Peru and we enjoyed every moment of it! everything was organised perfectly and we did not have to worry about anything! the machu picchu trail was amazing and we are very happy and proud that we have done it. we would like to thank you all, specially Dirk. He has informed us well and was always available for our questions 🙂 We also want to mention that Francesco, our tour guide, was really good. he guided us well and provided with detailed information about Peru and machu picchu.
  If everyone wants to travel to Peru, we would definitely recommend SAP 🙂


  Monique & Stan+ 12 vrienden.  Colombia groepsreis nov 2015
  Wij hebben zeer genoten van Colombia.
  Wat ons zeker zal bijblijven zijn de mooie, lieve en niet opdringerige mensen. Wij hebben ons ook geen moment onveilig gevoeld ondanks de aanwezigheid van legerposten langs de weg. De zeer mooie en afwisselende natuur: bergen,oceaan,rivieren en niet onderbroken door  ondoordachte bouwwoede was een verrassing(, wel is er nog wat werk aan het oplossen van het zwerfvuil) .De interessante ,voor ons grotendeels onbekende, cultuur was een eye-opener( Museo de Oro, Boreo, San Augustin….). Colombia verdient een duurzame vrede. In dit verband denken we bv aan Medellin waar het de goede kant opgaat.

  Groetjes nog van Monique en STAN,

  Nicole + 12 vrienden.  Colombia groepsreis nov 2015
  Colombia stond niet op mijn ‘bucket list’,  maar wat een ontdekking! Een groen landschap vol afwisseling en nationale parken, prachtige koloniale steden, soms overheersend wit, soms bontgekleurd – met het Caribische Cartagena als hoogtepunt – , verrassend  mooie musea, dit alles omkaderd door een  vriendelijke  bevolking die ons overal welkom heette.
  De charmante hotels, vaak in historische panden,  de rijkunst van onze buschauffeur en bovenal het professionalisme en de efficiëntie van onze reisleider Dirk maakten het welslagen van deze reis compleet.
  Allen daarheen, vooraleer het massatoerisme toeslaat!


  Lieve en Joris + 12 vrienden.  Colombia groepsreis nov 2015
  Al tweemaal reisden we met jou als reisleider en organisator: naar Peru en naar Bolivië  en daar dit ongelooflijk prachtige reizen waren was, bij onze laatste reis naar Colombia dit keer niet zozeer het land zelf ons doel maar wel dat, jij Dirk,die reis zou begeleiden wat jij dan weer fantastisch hebt gedaan. Met Dirk reis je door het land,niet echt als “toerist” maar als “bezoeker” van het volk dat er woont en leeft. Geen capsones maar gezellige kleine lokale restaurantjes,interessante uitstappen en musea,goede gidsen,af en toe een dagje uitblazen—het was weer echt “Dirk-reizen”dwz :genieten van begin tot einde en jaren nagenieten!! nen dikke merci!!
  Lieve en Joris


  Lindsay + 3 vrienden.  Zuid  + noord Peru individueel, actief Oct – nov 2015
  Dag southamericaplanet,
  Pieter heeft jullie intussen al aanbevolen aan een collega J
  En wij zijn heel tevreden en als iemand info vraagt, geven we zeker jullie gegevens door.

  Ik heb de evaluaties liggen. Ga die inscannen op werk en dan doormailen,
  Wij zijn super tevreden over onze reis. Alles is goed opgevolgd, en als er problemen waren, hebben jullie snel op de bal gespeeld.
  Argentinië staat ook nog op ons lijstje.
  Eerst wel terug wat geld en verlof sparen J
  Lindsay en 3 vrienden


  Andre P.  Zuid Peru individueel, luxe versie  Oct – nov 2015

  Hola
  Ik wil jou en je team alvast bedanken voor de erg mooie reis die mijn vrouw en ik achter de rug hebben. De reis was prima georganiseerd, zat goed in elkaar en de hotelaccommodatie was  van zeer goede kwaliteit. Peru is een erg fotogeniek en bij wijlen zelfs ronduit spectaculair land. We houden er alleen goede herinneringen aan over.

  Met vriendelijke groeten,
  Andre


  Tavie  Noord + Zuid Peru groepsreis  Oct 2015

  Het was een geslaagde maar vermoeiende reis.
  Lesje wel gehad NIET teveel meenemen enkel hoogstnodige.
  Gewoonlijk houd ik er een dagboek op na, daar was gewoon geen tijd voor.
   
  Heel veel gezien en geleerd daar draaide het tenslotte om en de leefwijze van de Peruanen beter leren kennen.
  Het was een toffe groep waar ik veel steun aan had. Bedankt om er te zijn je was mijn rots in de branding.
  Tot ziens en lieve groetjes,
  Tavie

  Paul & Kiki  Noord + Zuid Peru groepsreis  Oct 2015
  PRACHTIGE REIS, EXELENT GEORGANISEERD, PRIMA BEGELEIDING IN DE STEDEN,  de CULINAIRE VERWENNING EN CONTACT MET HET DAGELIJKSE “LEVEN” Organisatie en  uitstappen verlenging Iguazu prima geregeld.


  Erik + Monique Noord + Zuid Peru groepsreis  Oct 2015
  Ik zou niet weten wat er kan verbeterd worden. Super, super …………! (ondanks de reisleider die altijd op mijn kap zat -) )


  Stefaan & Magda Noord + Zuid Peru groepsreis  Oct 2015
  Beste Southamericaplanet,

  Het was een zeer toffe reis; wij hebben er van genoten (ook van de talrijke Pisco’s).
  Ook de 3 suppl. dagen in Cusco hebben ons nog deugd gedaan, zeker met de mooie kamer die je reserveerde.
  Ook bedankt voor de attentie bij de verjaardag van Magda.Wij houden een zeer goeie herinnering over aan deze reis en zullen deze ook verder aanbevelen bij vrienden!
  Groetjes,
  Stefaan & Magda


  Sammy, Carine, Maxime en Camille Zuid Peru Individueel sept 2015
  Beste Southamericaplanet,

  Misschien beter laat dan nooit: uit naam van ons alle 4 wil ik jou, je team en je gidsen danken voor de zalige vakantie die jullie voor ons in Peru hebben georganiseerd.We hebben van elke plaats en van elke activiteit genoten; nooit een probleem gekend, nergens moeten wachten; geen ontgoochelingen,…

  We hebben jouw organisatie ondertussen ook al aan vele vrienden aanbevolen.En misschien een tip voor je programma: onze kinderen hebben de laatste dag voor vertrek een surfsessie gevolgd (dus in jullie winterperiode) in Lima, en ze vonden het geweldig! Ze zijn slechts half gevorderde surfers, maar hebben er enorm van genoten.

  Het ga jullie goed daar in Peru, Vriendelijke groeten,

  Sammy, Carine, Maxime en Camille


  Maarten en Marianne  Zuid Peru individueel  August 2015

  Beste Southamericaplanet,

  Wij hebben een fantastische reis gehad! Het was echt een ongelofelijke ervaring! We waren heel tevreden met wat jullie voor ons gedaan hebben, bedankt daarvoor 🙂 overal waar we kwamen, met hoeveel vertraging dan ook, stond steeds iemand van south america planet ons op te wachten!
  Het fotoboek is intussen net af en ik kan zonder twijfel zeggen dat het de beste reis is die ik ooit gemaakt heb. Om nooit te vergeten 🙂

  Tot de volgende!
  Groetjes,
  Maarten en Marianne


  Rik en Silvia Zuid Peru individueel in Mei – juni 2015
  Beste Southamericaplanet,
  Wij hebben een onvergetelijke reis gehad naar Peru. Het heeft onze verwachtingen ruimschoots overtroffen. Silvia en ik, willen jullie daarvoor hartelijk bedanken. Hieronder een samenvatting:
  – Hotels waren zonder meer uitstekend. De beste waren Dazzler in Miraflores en Royal in Puno.
  – De taxi’s stonden altijd op tijd klaar. Oswaldo in Lima zegt niet veel, maar hij was er altijd en bracht ons heel veilig (!!) door Lima. Mozes in Arequipa/Colca die ons ook nog naar Puno (meer dan 5 uur) bracht. Freddy in de Heilige Vallei, langs enorme afgronden en op tijd voor de trein in Ollantaytambo.
  – Gidsen waren uitstekend, Anna-Sofia in Lima, Antoinette in Arequipa/Colca, Uros (naam vergeten), Stefano in Sillustani, Willy in de Heilige Vallei, Machu Picchu (zijn Inca naam konden niet uitspreken. Hij wist heel veel en was zeer betrokken. Speciale dank aan Antionette, die er voor gezorgd heeft dat wij ontbijt hadden in een zeer afgelegen restaurant (onderdeel van Kuntur Wassi) letterlijk op de rand van de Colca canyon, waar de condors ‘s morgens voorbij volgen. Zij wist exact, waar en wanneer de gieren opdoken. Ook weten wij nu alles van haar over Vicuña, Alpaca, Guanaco en Llama. En vulkanen, en coca thee…..
  – De Andes Explorer trein is een geweldige Oriënt Express ervaring, die wij niet hadden willen missen.
   
  – de Heilige Vallei en Machu Picchu in 2 dagen, is  te weinig. Wij kwamen uitgeput terug in Cuzco terwijl wij toch een goede conditie hebben. 3 dagen was veel beter geweest.
  – Machu Picchu heeft de naam en was zeer de moeite waard. Toch vonden wij de drijvende eilanden van Uros een unieke ervaring. Wij zijn daar heel gastvrij door een familie onthaald.
  – Heel veel bijgeleerd over de Inca cultuur. Pachamama, terassen landbouw, Juanita, enz.
  – Onze koffers waren veel te klein voor alle souvenirs. Silvia was gek op truien en sjaals van baby Alpaca wol. Ook zout van Maras, handgemaakt kleed uit Uros, Chakana-kruis, geborduurde portemonnee, te veel om op te noemen.
  Wat een fantastisch land is Peru. Zo anders. Als iemand ons vraagt: hoe was het? Dan zeggen: hoeveel tijd heb je! Wat rest zijn onze herinneringen en een heel dik fotoalbum. Zuid-Amerika trekt ons wel en Silvia praat alweer over de volgende reis
  Nogmaals, hartelijk dank voor regelen van onze reis naar Peru. Zonder reisagent hadden wij dit zeker niet allemaal kunnen doen. Mocht u een referentie nodig hebben, dan weet u mij te vinden.
  Met vriendelijk groet,
  Rik en Silvia

  Anne en Bert Zuid Peru met jungle individueel in Mei – juni 2015
  Intussen zijn we ongeveer een maand terug thuis van onze reis naar Peru, en nog steeds zitten de impressies van deze reis nog vers in ons geheugen.
  Via deze mail willen we een pluim steken op de hoed van jou en je team voor onze fantastische reis door zuid Peru.
  Alle logies, transferts en activiteiten liepen naadloos in mekaar over en waren precies zoals we verwachten, enkel positieve verassingen.
  De vriendelijkheid en dienstbaarheid van de verschillende gidsen was fantastisch.
  Over de belevenissen bij de verschillende excursies praten we nog steeds, ’t was wel niet altijd gemakkelijk maar zeker de moeite waard.
  Daarom om te besluiten, bedankt voor de fijne organisatie, de zin om terug te keren naar Zuid Amerika is er zeker……
  Hopelijk tot nog eens.
  Anne en Bert
   

  Maria & Jos Zuid + noord Peru individuele reis Mei 2015
  Hallo,
  We zijn intussen al flink bekomen van alle indrukken.
  Jullie hebben daar inderdaad een geweldig land met een schat aan cultuur en een enorme diversiteit van natuur.
  Deze reis heeft op ons, zeker een blijvende indruk gemaakt. We denken dat we deze ervaring niet gaan vergeten.
  De organisatie van de gehele reis was optimaal tip – top !
  Afhaling van hotels, transfers, bezoeken en gidsen : alles was tot in de kleinste details geregeld.
  Afhalingen en transfers : altijd stipt op tijd met verzorgd wagenpark.
  Gidsen : we hadden de indruk dat die speciaal voor ons uitgezocht waren. Het waren stuk voor stuk ervaren gidsen. Ze brachten hun verhaal met enthousiasme en volle interesse. Hun Engels was dan ook nog eens perfect. Soms zijn we ook zelf op Spaans overgeschakeld ( om ook eens wat in het Spaans te oefenen), wat dan weer een enthousiaste reactie bij hen uitlokte . Dus dit was een toffe ervaring.
  Hotels : prima service en hoog niveau.
  Regenwoud : de lodge was zeer goed en de gids uitstekend.
  Echt niets op aan te merken.
  Transport met busdienst Cruz Del Sur : geweldig !
  Ook hier hadden we de indruk dat we een speciale behandeling kregen.
  Altijd op het verdiep op de eerste rij met panoramisch zicht.
  Bij transport met de nachtbus : onderaan in de bus met de volledige ligzetels. We hebben dus goed geslapen in de bus !
  Opvolging door South American Planet : prima !
  Regelmatig werden we door uw diensten gecontacteerd om na te gaan of alles naar wens en in orde was.
  We stelden ook vast dat de chauffeurs van de transfer diensten, na de afhaling, telefonisch gecontacteerd werden (waarschijnlijk door hun
  bedrijf) ter verifiëring dat ze ons degelijk hadden opgepikt.
  Toch wel tof en geruststellend dat je van zo nabij wordt opgevolgd.
  Met andere woorden : we voelden ons heel de reis als VIP’s !!!!
  Bedankt Dirk, alsook het volledige South American Team !!!

  Sara em John ,Zuid Peru Mei 2015
  Hallo Southamericaplanet, Veel later dan verwacht stuur ik je toch even onze feedback over onze Peru-reis! Wij waren – zijn! – super tevreden en hebben jullie al overal aangeprezen! Wij hebben enorm genoten, heerlijk land! Het was een zware reis, maar dat wisten we uiteraard! Alles is heel erg goed verlopen; de vluchten, de transfers – alle transfers trouwens super vriendelijk!! – de hotels.. Alles was in orde!
  Ik kan alleen; merci zeggen! Merci!
  Dankzij jullie hebben wij een ongelooflijke reis gehad!
  Liefs,
  Sara en John

  Bernard , Family of 5 persons with 3 children, Peru May 2015
  Hola southamericaplanet
  The trip was very well organized, thanks to you and your colleagues.
  To reply to your question, The people in Cusco (your partner and the driver) are very good. The chauffeur drives softly and makes the journey pleasant even with the funny roads. The two guides in Cusco and Aguas Calientes (Lawrens and Juan Carlos) are very good with a high level of French. We will make other trips with them with pleasure.
  The hotel Tambo del Arriero is very good with pleasant people.
  The people of the Casa Andina in Aguas Calientes are nice but the hotel is without spirit.
  The hotel Urubamba villa is good and the people (René) are nice. Our little son was sick and they helped us as much as they could.
  This all said, We had a very good trip and we will recommend your agency.
  What other kind of trips do you propose ?
  Best regards
  Bernard

  Martine, Guy, Liesbeth  Bolivia + Peru Maart 2015
  Guy en ik zijn net terug van Santa Cruz, en wat ons betreft is alles vlekkeloos verlopen. Altijd prima opgevangen geworden door super vriendelijke mensen, hele goede hotels, en genoten in het kwadraat. Ik heb in Santa Cruz ook mijn gastgezin van 30 jaar geleden teruggevonden, wat toch wel een speciale ervaring was. Wij zijn heel erg tevreden, en willen je dan ook hartelijk danken voor alle moeite en energie die je in onze reis hebt gestoken. Het was zeer intensief, en we zijn wel wat moe, maar het was allemaal dik de moeite!
  We waren ook heel erg tevreden over de gidsen, allemaal heel sympathiek en de meesten spraken redelijk goed engels.
  Dus nogmaals heel hartelijk bedankt; als wij nog ooit plannen hebben voor deze regio, dan zullen we zeker terug beroep doen op SAP en we zullen jullie zeker ook aanbevelen!
  Van harte,
  Martine, Guy, Liesbeth

  Huub 3 pers individueel Zuid Peru Maart 2015
  Beste Southamericaplanet,
  Even een berichtje om je onze goede thuiskomst te melden van een geweldige reis. We hebben enorm veel gezien, geleerd en met volle teugen genoten. Zoals voor ons gebruikelijk was het meer inspanning dan ontspanning en we zijn dan ook nog even aan het bekomen. Het programma was uiteraard zoals afgesproken maar de organisatie was perfect en ongekend punctueel. Goede tot prima hotels, bijna allemaal heel goede gidsen en transfers zonder uitzondering à la minute. Je hebt onze verwachting nog overtroffen waarvoor veel dank. Peru smaakt naar meer bij leven en welzijn. Jammer dat we je niet even zelf de hand hebben kunnen drukken; volgende keer dan maar.
  Hartelijke groeten, Huib en Janny.

  Maria 3 pers individueel Zuid Peru Oct 2014
  Je staat op mijn lijstje om je nog eens te bedanken.
  De ganse organisatie was – zoals ze in Antwerpen zeggen – AF.   PRACHTIGE SERVICE – goede en toffe hotels – onvergetelijke reis.
  Ik heb alleen maar lof over je organisatie – je gidsen – je chauffeurs en de afwerking, ook de 2 jonge gasten die ons opgevangen hebben in Cuzco (Een stad die toch wel een totaal ander gezicht gekregen heeft sinds ik daar was 7 jaar terug.Ik zal geen reizen meer ondernemen naar deze hoogten maar dat neemt niet weg dat we met een aantal andere vrienden nadenken over Argentinie en Patagonia.  Maar daar laat ik je bijtijds nog iets over horen. Ik laat de tamtam roffelen in Belgie en Europa over jou organisatie in Peru.
  Hopelijk kunnen  we toch nog eens samen iets doen
  Groetjes Maria


  Optiekers Zonder Grenzen INCATRAIL oct 2014
  Dag Dirk,
  Zo, wij zijn terug in België aangekomen vorige zaterdag.  Onze uitstap naar Macchu Pichu is schitterend verlopen: de organisatie was prima, de chauffeur stipt op tijd, heel gedienstig en een zorgzame rijder !  En de gids John was prima: hij is van alle markten thuis: zowel van de archeologie, als de planten, als de eventuele esoterische achtergronden.  Hij was heel geduldig met ons, keek voordurend of er niemand achterbleef (om foto’s te maken), hield de ticketten zorgvuldig bij, was steeds bereid om ons te helpen ook na zijn ‘afscheid’.  Die moogt ge nog aanbevelen!!!  En als wij iemand kennen die ook een trip in Peru wil maken, zullen we ook u aanbevelen.
  Heel hartelijk bedankt voor het organiseren van onze uitstap,
  Johan

  Peter * 4 Individueel Bolivia 27 dagen oct 2014
  Hoi Southamericaplanet,Ondertussen zijn we een weekje terug van onze fantastische reis doorheen Bolivia en hebben we ons stilaan terug aangepast aan het Belgische ritme.We zouden je willen bedanken voor de goede organisatie van onze rondreis.  Alles is perfect verlopen.  Overal stonden ze ons op te wachten voor de verschillende transfers en alle geboekte excursies waren perfect geregeld. Het land zelf is natuurlijk ook de moeite om te bezoeken en te ontdekken. We hebben een schitterende reis gehad die nog lang in ons geheugen zal blijven hangen. We kunnen ook iedereen aanraden een rondreis doorheen Bolivia te maken. Groeten en mogelijks zien we elkaar nog eens op de vakantiebeurs in Antwerpen of Brussel.
  Gtz,Peter & co.


  Mieke / groepsreis Noord – Zuid Peru oct 2014
  hartelijk dank voor de goed voorbereide rondreis in Peru!
  Fabian is een uitstekende reisleider, alles verliep heel vlot.
  Wat zeker een pluspunt is, is het beperkt aantal deelnemers.
  Hotel zijn goed gekozen


  Magda Prive gids en vervoer van Lima tot Chiclao- Oct 2014
  Beste Southamericaplanet
  Ik ben net enkele dagen terug van een prachtige reis naar Noord Peru, werkelijk de moeite waard!
  wij zijn zeer tevreden over de reis: auto, planning, hotels enz.
  De chauffeur reed zeer voorzichtig, behulpzaam en vriendelijk en was daarbij ook nog een goede gids. Aan te raden!
  Ik ben ook nog enkele dagen in Arequipa geweest. Het hotel Casona Solar is een topper en ook goed gelegen.
  Beste groeten,Magda


  Eric Linda, Jeroen en Raf Peru + Bolivia individueel  Sept – Oct 2014

  Intussen terug thuis.
  De rest van de reis is goed verlopen.
  We kijken terug op een zeer gevarieerde en boeiende reis.
  Een pluim voor het uitgebalanceerd programma en de vlotte organisatie. Ook de flexibele instelling van de plaatselijke organisatoren en gidsen was opmerkelijk.
  Bedankt voor alles (we kunnen Southamericaplanet zeker aanbevelen)
   
  Eric Linda, Jeroen en Raf

  Ann, Johan, Sam, Toon en Kato Individual tour South Peru, August 2014, Belgium

  Beste medewerkers van southamericaplanet,
  Het is nu al een week dat wij terug zijn in ons belgenlandje, en wij willen jullie heel graag laten weten dat we een fantastische reis gehad hebben doorheen Zuid-Peru !
  Alles was tiptop georganiseerd; info, uitleg, accommodatie, chauffeurs en gidsen, opvang etc… het kon niet beter.
  Het hoogtepunt voor ons was de 4-daagse Inca Trail, die geweldig is meegevallen mede dankzij de zeer goede gidsen (Ruben en Judit) en het ongelofelijke werk van de vele dragers en koks.
  Wij zitten nog vol indrukken over dit mooie maar controversiële land waar we nu zoveel meer over geleerd hebben.

  Een dikke merci voor de sublieme organisatie en veel succes nog voor de toekomst. Wij doen mond-aan-mond reclame !


  Carole, 2 Pers Individual tour South Peru with Jungle, August 2014, Belgium
  Hi
  Thanks to you and the team for this great trip !
  Carole

  Heidi, 4 Pers Incatrail trekking August 2014, Belgie

  Dag Southamericaplanet- Peruplanet,

  Wij zijn net terug in België en ik wou toch niet nalaten om jou en je team te bedanken voor de fantastische 4 daagse incatrail die we gehad hebben. We hebben er enorm van genoten! De gids Ruben was geweldig en was zonder overdrijven de beste Engelstalige gids die we gehad hebben in Peru (doe hem zeker nog eens de groetjes :-)) Het eten dat we kregen was enorm gevarieerd, dat hadden we zeker niet verwacht op zo’n trekking. De tenten ruim en goede matjes, … Kortom perfecte organisatie! Veel groetjes en nogmaals bedankt, Heidi

  Ioanna,10 persons individual tour Peru – Bolivia from Greece,august 2014
  Hi,
  We are absolutely and fully satisfied with your service in Peru! All the group was and we kept telling each other of how professionally you had arranged everything. It goes without saying that whoever wants to visit Peru in the future and wants to hire a local agency, I will fully recomend your agency !
  Ioanna


  Merijn, Karen and Puk  Individual South Peru August  2014 Nederland 

  We zijn weer terug in Nederland. Peru vonden we helemaal geweldig; vooral de Larestrail, die ook voor Puk heel goed was te doen. Maar ook de Amazone, Cusco, de hotels etc. allemaal erg goed.
  Op de terugweg zaten we ook nog met onze koning + familie in het vliegtuig; die waren ook naar Machu gegaan.
  Alles was geweldig geregeld door jullie, ondanks dat het erg last-minite was, bedankt hiervoor!
  Groetjes van Merijn / Karen & Puk


  Donna, Patricia and David Individual South Peru Juli 2014

  We cannot begin to express our thanks for organizing our trip to the Sacred Valley and Machu Picchu.  The trip was perfect.  Every transfer and tour went without a problem.  The hotels were all great and we even got perfect sunshine our two days in Machu Picchu.  We are extremely tired from our hike to Machu Picchu but were very happy we got the chance to do that rather than HP based on what we heard from others along the way.
  You not only gave me what I asked for but also what I didn’t know to ask for – including a lovely spot for lunch on the Sacred Valley tour and seats on the correct side of the train, when we travelled during daylight.  Thank you.
  And as for the trip, based on the famous words of our very enthusiastic tour guide at Machu Picchu.  Incredible, Fantastic, Gorgeous!
  Thank you
  Donna, Patricia and David

  Saskia en Lieven Individual South Peru Juli 2014
  We zijn sinds enkele dagen terug thuis uit Peru.
  We houden vele mooie herinneringen over aan een prachtig land. Alles verliep organisatorisch prima: stipte transfers, goede gidsen, correcte afspraken, … We zijn u en alle medewerkers heel dankbaar voor het vlotte verloop. En ook de beide luiken (mannen / dames) waren een goede aanvulling voor elk. De zonen haalden het laagste punt van de Misti-krater, de papa haalde de ‘echte’ top. De Larestrail was erna een ‘makkie’. Persoonlijk vond ik de kookworkshop heel leuk en interessant. We drinken thuis zeker nog een cusco en ik probeer de aji de gallina weldra.
  Hartelijke groet,

  Ingrid  & Paul  Belgie  Individual South Peru + Bolivia  Juni  2014
  Hallo Southamericaplanet,Eerst willen we je bedanken voor de fantastische reis
  Het zware reisschema heeft ons een goede indruk gegeven van deze twee landen. Voor het samenstellen van ons fotoalbum moeten we kiezen uit 1550 opnamen. Vol enthousiasme brengen we nu verslag uit bij onze kennissen.
  Dus Dirk, bedankt voor de voorteffelijke organisatie en de dagelijkse opvolging tijdens onze trip.We zien elkaar zeker terug op het vakantiesalon in Antwerpen.
  Met vriendelijke groeten,
  Ingrid  en Paul d.

  Paula & David  Australia Individual South Peru May 2014

  You have a beautiful country and we had an amazing time. Thank you and thank Ruby and all your / staff for their help with organising it. We will definitely recommend your company and contact you again for our next trip to another country in South America.
  We were very spoilt with our excellent guides and drivers during the Colca Canyon and Sacred Valley
  The Amazon trip was amazing, the cabana and whole lodge complex were really special.

  Thank you again for all your help with organising this
  Paula & David


  Mark en Lut / Zuid Peru Individueel  April – Mei 2014

  Beste Southamericaplanet,
  Onze reis zit erop en we zijn veilig en wel thuis aangekomen.
  Veel dank voor de perfecte organisatie van onze reis in Peru.
  We hebben veel gezien en vooral genoten van het Peruviaans landschap, zijn gastvrijheid, zijn cultuur en historische gebouwen.
  Wij zijn uiterst tevreden teruggekeerd naar Vlaanderen.
  Graag onze dank ook overmaken aan Ruby, Miguel, Yessica, Karina, John, Marco, Alberto en zij die ik vergeten ben.
  Voor een volgende trip naar Zuid-Amerika zullen we zeker beroep doen op jouw diensten.
  In onze vriendenkring maken we positieve reclame.
  Tot een volgende samenwerking en groetjes vanuit Sint Lenaarts
  Mark en Lut


  Akhil bakshi individual Peru

  India

  Hi Dirk,Thank you for making such perfect arrangements. Yes, we are extremely satisfied with your excellent service. Everything worked out well. If you ever come to India, do let me know.
  Best wishes. Akhil

  Countries: Peru North and South
  25.05.2014


  Johan & Viviane
  Zuid Peru + Jungle groepsreis

  We willen jullie bedanken voor een geweldige Peru ervaring.Bij aankomst in Lima kregen we een vrolijke ontvangst van Fabian en zo waren we onze vertraging in Madrid al onmiddellijk vergeten.Het was onze eerste groepsreis en op de luchthaven kwamen we langzaam allemaal bij elkaar en er was direct een ” klik”.De sfeer zat goed en ons verhaal kon beginnen. wat ons al snel opviel was dat jullie organisatie heel professioneel is.Het voorgestelde programma zat zeer goed in elkaar en werd netjes afgewerkt. Een speciaal woordje van dank aan onze gids Fabian. Zijn uitleg en manier van gidsen was zeer aangenaam. Hij kan de zaken op een heel sappige, spontane manier aanbrengen.  Hij is zeer hulpvaardig en zet zich met succes in voor een goede groepsgeest.Bovendien geeft hij dikwijls zeer waardevolle en oprechte tips. Kortom hij geeft de reis een extra kleurtje. De dagkrantjes zijn informatief en een zeer handige gids.Hotels waren prima We hebben van alle aspecten genoten , toch enkele hoogtepunten : de Colcacanyon ( was letterlijk een HOOGTE punt met de bijkomende ongemakken) maar toch een mooie belevenis, De Incatrail  ( 2 daagse) was een geweldige ervaring , dankzij gids Cesar die echt perfect het ritme aan de groep laat en onderweg heel interessante info geeft, een heel vriendelijke kerel ! Machu Picchu aanschouwen via de Zonnepoort was voor ons onvergetelijk.Na de hele rondreis nog verder naar Puerto Moldenado, daar werden we ook heel vriendelijk onthaald en de lodge viel ons direct in de smaak.Yomy heeft ons prima rondgeleid en de canopywalk, en we hebben er met volle teugen van genoten !Wij hebben enkel positieve ervaringen opgedaan en zullen heel goede herinneringen overhouden aan onze reis ! Kortom een dikke proficiat aan de ganse organisatie.
  Bedanktvriendelijke groeten
  johan & viviane

  Countries: Zuid Peru met Jungle
  19.10.2013

   

  Groups confirmed

  Filter:

  Need Help?